Milyen egy középiskolai nyílt nap?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek nyílt napra és kicsit izgulok, hogy mi is zajlik le egy nyílt napon...Valaki leírná részletesen?2015. nov. 5. 19:15
2/5 anonim válasza:
Ugyanaz mint amikor általánosban beül anyukád egy órára.
A neked tetsző órákra beülsz és megnézed őket, esetleg kaptok feladatot amit közösen elvégeztek az ott lévő diákokkal.
3/5 anonim válasza:
En 2 iskolat is meglatogattam ilyen idos koromban. Mindketton valasztahto orakra lehetett beulni. Az egyiken beultem, mellettem meg voltak vagy 20-25-en. Az egesz ora tiszta mu volt, a tanulok es a tanar elore megbeszeltek, hogy ki mikor jelentkezik, mit fog mondani, ilyenek... A masik iskolaban is kb. ennyien voltunk bent az oran. Sokkal ugymond kemenyebb ora volt es nem latszott, nem erzodott rajta, hogy mu, a tanar es a diakok is nagyon kozvetlenek voltak, erzodott az igazi tanar-diak kapcsolat. Ez a nap arra van, hogy segitse a tovabbtanulasod, szoval ne izgulj, felj, ez egy jo dolog. Masreszt meg iskolaba se kell menned.
4/5 anonim válasza:
Elmész és megtudod... Mi a probléma, nem vizsgázni mész...
5/5 A kérdező kommentje:
Igen nem is volt olyan nagy cucc, azóta pont abba az iskolába járok most ahova akkor mentem nyilt napra xd
2016. dec. 10. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!