Tanév közben megváltoztathatom a fakultációt?
Nekem volt egy osztálytársam aki kérvényezte,mert ugyanígy volt mint te.
De őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs. Lehet hogy még ebben a hónapban kezdheted az új faktot.
De tényleg..az ofőd vagy az igazgató fogja tudni megmondani. :D
Akkor mért nem mentél olyanra, amk hasznos lenne? Vagy hagyd a fenébe az egészet.
Valójában csak a lustaság beszél belőled...
ma adtam be a kérelmet :D
3# nem hinném, hogy az osztályfőnök tudná, amúgy se érdekelné annyira, az igazgatóhoz meg nem tudok olyan simán bejutni :D csak azt remélem, hogy gyorsan válaszolnak, és valószínűleg engedélyezik.
4# az először választott sávpárom se hasznos az érettségihez (olyanok nem indultak, amelyikekre szerettem volna), nemcsak egyedül az egyik :D viszont történelemre változtatnám, ami a középszintű érettségibe kicsit segítene (és nem kéne annyit önszorgalomból tanulni, hanem újra átismételem órákon). attól még az egyik sávom megmarad, pedig azzal sem tervezek igazán semmit, bár ki tudja :)
lehet hogy a lustaság, de nem szeretnék folyamatosan tanulni rá úgy, hogy másra nincs időm tanulni, és rosszabb jegyeket kapni. inkább tanulok törit, mert tudom, hogy arra biztosan szükségem lesz az érettségihez, ha utána már nem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!