Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Humam beallitottsafu ember...

Humam beallitottsafu ember hova menjen tovabbtanulni? (Lent)

Figyelt kérdés

Egy egeszsegugyi szakkozepiskolaban vagyok vegzos, de rajottem, hogy nem erdekel az egeszsegugy, mert utolso evben akarjak ram eroltetni azokat a targyakat, amik fontosak, szoval 3 evig sz.rt se tanultam ilyenekrol.

Ugy szoktam tanulni, hogy bemagolom az anyagot, mert mashogy nem tudok tanulni.

Matekbol nagyon gyenge vagyok, ahogy toribol is.

Az angolt azt szeretem mondjuk, most keszulok kozepfoku nyelvvizsgara.

Magolassal is 4.3-as atlagom van.

Milyen szakra menjek NYF-en? (Nyiregyhazi Foiskola)

Vagy okj? Vagy valami?

Segitsetek!

2015. nov. 3. 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:

A matek az alapja mindennek, 95%-ban.

Én is teljesen humán beállítottságú vagyok, de rájöttem, hogy azzal a világon semmire nem fogok menni.

Egyébként vannak olyan OKJ-sek, amivel ha szerencséd van és jó vagy a szakmában, többet tudsz keresni, mint egy diplomával (pl szabadbölcsész, filozófus... stb).

A NYF nem a legerősebb suli, ahogy ismerem. OKJ-n viszont a gyógy-és sportmasszőrt tudom javasolni. Több ismerősöm is elvégezte és gondolj bele... reumában, hotelekben is pl őket alkalmazzák, vagy ha nyitsz egy szalont (nem tudom, szalon-e a neve, ahol a masszőrök dolgoznak).

Esetleg animáció-média? Attól is függ nyilván, mennyire tudsz rajzolni, mert egy alaptudás oda is kell. Vagy újságírás, televíziósműsor-készítő... Bár ezek nemi igazán keresettek és újságírásban anélkül is meg lehet állni a helyedet, hogy elvégezted volna, ha törtető és kitartó vagy és persze van hozzá érzéked.

De úgy, hogy csak és kizárólag magyarral nem fogsz tudni (véleményem szerint) olyan foglalkozást találni, amellyel halálra keresed magad. Főleg a reálközéppontúak azok, amelyekre mindig mindenhol szükség van.

2015. nov. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!