Rosszul megy a matek és a nyelvtan felvételi. Mit tegyek? (Bővebb lent)
A nyelvtan talán elfogadható még, csak a közmondásokat, szólasokat, tájnyelvi és rokonértelmű szavakat gyakorolnom kell meg a fogalmazást, szóval ezen lehet tudok javítani.
De a matek! Az szörnyű. Az első feladatokat még értem (bár nem mindig) de az utolsó 3-4 feladat már totál káosz nekem. Mit tegyek? Azt tudom, hogy a százalékszámítást, törttel való számolásokat át kell néznem, de ezek mellett még mit tegyek? Egész szünetben ilyen feladatokat csináltam, de nem javul, nagyon nem értem.
Kérlek segítsetek, ez nagyon fontos most nekem!!:))
Szerintem kérd meg egy osztálytársadat/barátodat, aki jó matekból, hogy segítsen.
Meg sok iskolában szokott lenni ilyen felvételire felkészítő különóra délutánonként. Nálatok nincs?
Egyébként amikor megpróbálsz megoldani egy feladatot, de nem megy, akkor utána amikor elolvasod a megoldást, úgy megérted?
Én vagyok az egyik legjobb matekos.:)
Szokott lenni, de az számomra nem sokat segít, ugyan olyan feladatokat csinálunk általában és a felvételi feladatoknál nehezen tudom azt alkalmazni.
Van, amelyiket megértem, de van amiről gőzöm sincs, hogy hogyan jött ki az az eredmény.
Ehhez inkább egy profi tanár kell, aki megtalálja a megfelelő személyes csatornákat a te felfogásodnak, adottságodnak megfelelően.
Mivel már nincs sok idő, hatékonynak kell lenni.
Kérdezz körbe, ismer-e vki ilyet, nem mindegy, ki az a tanár. Az sem elég, ha idős, az sem ha sok végzettsége van.
Én magam is tanítok ilyen gyerekeket, de teljesen fullon vagyok.
Hanyadikos vagy? Tudsz egyenleteket megoldani? Én amikor hatodikban felvételiztem, nagy hasznát vettem az egyenleteknek, és valószínűleg ez 8.-ban is így van. :)
Amit tudsz szerintem csinálni, hogy próbálkozol, próbálkozol, próbálkozol. Ha időre csinálod, ne akadj fenn egy feladaton, menj tovább és majd később térj vissza arra, ami nem megy. :)
8.-as vagyok, igen, tudok.
Van olyan feladat,amiben hasznát veszem,de csak 1-2 ilyen feladat van.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!