Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen színvonalú a Kodolányi...

Meluka kérdése:

Milyen színvonalú a Kodolányi 2015-ben? (alul részletek)

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni a Kodolányi gazd és menedzsment szakára távoktatásban,de nem találtam friss infókat, hogy MANAPSÁG milyen a megítélése.Illetve annyit,hogy a rangsor szerint középtájon van.(Korábban 4-5 éve nagyon lehúzták)Győriként a Széchenyin néztem még, de ott elriaszt a matek... Tudni kell rólam, hogy munka,család mellett 35 évesen állok neki, szóval a gyakorlati hasznosíthatóság lenne számomra a legfontosabb. 15 év számviteli,pénzügyi gyakorlatom mellé szeretnék papírt, mert a fizetés nagysága sajnos mifelénk "papírfüggő" ... Szóval ezért érdekelne. Köszönöm előre is építő hozzászólásaitokat.

2015. okt. 27. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nyugodtan jelentkezz a KJF-re. Nagyon jó a gazdász képzés, legalábbis az évfolyamtársaim meg vannak elégedve vele.

Én ugyan más szakra járok,de az biztosan tudom, hogy nagyon felkészült oktatók vannak, akik mindenben támogatják a hallgatókat.ÉS nem csak a nappalisokat.

Minden anyagot megkapsz, család és munka mellett is tudod teljesíteni a vizsgákat,követelményeket.

Ami szerintem még ennél is fontosabb, hogy a képzés nagyon gyakorlatias, így 90%-ban olyan tárgyaid vannak,amiket hasznosítani tudsz később.

Sok sikert kívánok, Neked!!

2015. nov. 2. 15:06
 2/2 anonim válasza:

Mar regi kerdes, de hasonlo cipoben vagyok. 31 eves es melo mellett szemezek en is az emlitett sulival es szakkal. Jartam KJF re regebben de csak felsofok OKJ t csinaltam, anno szerettem.

Kivancsi vagyok milyen lehet ez a bpi tavoktatas gazd.menedzsment...

2016. ápr. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!