Ha van aláírásom egy tárgyból de a vizsgám nincs meg, azt következő félévben fel kell vennem?
ha indul vizsgakurzus, akkor azt vedd fel, ha nem indul, akkor fel kell venned újra, de a tanárral kell beszélned, elméletileg akkor nem kell bejárnod, de ehhez az ő engedélye is kell. és csak vizsgáznod kell majd.
22L
Szia!
Szerintem jól gondold meg, hogy mi fér bele az órarendedbe! Én felvettem az egyik tárgyamat vizsgakurzuson, nem kell bejárnom, de elhatároztam, hogy be fogok. Csak éppen annyira sűrű ez a félévem, hogy örülök, hogyha azokra az előadásokra be tudok menni, amikre amúgy is kötelező. Én már megbántam, hogy felvettem idén, inkább később kellett volna, mivel nekem erre a tárgyra nem épül semmi. Gondold át, hogy mikor tudod legjobban beosztani az idődet, meg hogy mi épül még erre a tárgyra! Meg persze, hogy mennyi időd van még a sulidban. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!