Pécsi KIVISZ, KERO Középiskoláról szeretnék feltenni pár kérdést?!
Szisztok!:)
Szeretnék tapasztalatokat kérni Pécsen élő emberektől,esetleg a Kiviszben tanuló / tanult emberekől.Ezekre a válaszokra igazán szükségem lenne.Akár itt válaszban akár üzenetben.
Kérdéseim:
-Milyen ott az okatatás?
-Erős az idegenforgalmi tagozat?
-Nehéz a felvételi?
-Milyen a diákok társaságának többsége?
-Hányas átlaggal vesznek fel idegenforgalmi tagozatra?(kb)
-Mire lehet ott számítani?
-Előkészítő évben nehéz a német ha alapról kezdem?
És még a kollégiumról is szeretnék pár tényt kérni.
Eddig csaak rossz híreket hallottam róla.Ezért is vagyok rá kíváncsi mert valószínű oda jelentkezek.
-Milyen ott az okatatás?
A Kero... Hát nem az alja a városnak, de nagyon gyenge az oktatás. Ez nem a tanárok hibája.
-Erős az idegenforgalmi tagozat?
Nem kifejzetten, de az talán a lejobb.
-Nehéz a felvételi?
Nem, konkrétan mindnekit felvesznek oda, aki nem kettes tanuló. Az utóbbi években már őket is. Gyerek-hiány van.
-Milyen a diákok társaságának többsége?
Balhés, problémás, nem szorgalmas. De tisztelet a kivételnek, normálisak és jóképességűek is járnak ide.
-Hányas átlaggal vesznek fel idegenforgalmi tagozatra?(kb)
Hát.. A 3,00-et érd el és bent vagy.
Sajnálom, de a helyedben keresnék valami jobb helyet, kivéve ha te is ilyen balhés vagy.
Nem,nem vagyok balhes.Epp ellenkezoleg.
De nagyon szeretnek idegenforgalmi tagozatra menni es ez az egyetlen olyan iskola a kozelemben ahol ilyen tagozat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!