Melyik iskola a "legjobb", gimnázium szempontjából Dunaújvárosban?
Mindebképpen gimnáziumban szeretném folytatni tanulmányaim. Csak még azt nem tudom hol?!
Gondoltam a Széchényire, Pannonra, Bánkira, Rudasra...
Már sok véleményt hallottam, ezeket még szeretném bővíteni.
Valakinek véleménye, esetleg tapasztalata valamelyik sulival/sulikkal kapcsolatban?
Széchény-be semmiképp nem mennék mert az szó szerint egy szemétdomb. Ovszer az öltözőbe, cigik szétdobálva. Az angol oktatás katasztrofálisan rosz.
Pannon pont arra jó, hogy megvedd magadnak a jegyeket. Alapjáraton ez, hogy le lehet fizetni a tanárokat elég bizonyíték.
Bánki jó erős suli. Most egybeolvasztották a főiskolával így annyira már nem szimpi, de az info erős
Rudas szerintem ez a legjobb szakközép, de ez a te döntésed. Én kimennék inkább a városból.
A Bánki most költözött és kb integrálódott a Fősuliba. Ergo a Bánki évek óta a legjobb iskola.
Lehet hogy már nem aktuális (de lehet hogy még mindig az), de a jó forrás sosem árt.
Széchenyi, egyértelműen.
Nem, nem katasztrófális az angol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!