Informatikatanári képzésről tudnivalók?
Figyelt kérdés
Ha szeretnék beírni egy informatikatanári képzést, akkor mit kell tudnom? Nézegettem a felvi.hu-t, de csak osztatlanként látom mindenhol, és alig-alig nyílik, ha nyílik is, akkor olyan a másik szak, ami nem érdekelne. Ha találnék megfelelőt, akkor mit kell tudnom róla? Mennyire nehéz elvégezni egy mérnöki karhoz képest? A matematika mennyire komolyan van oktatva? Szaktantárgyak? Tapasztalatok is érdekelnének...2015. okt. 17. 21:55
1/2 anonim válasza:
Info-matek, info-fizika tanari szakoknak van ertelme, ezeken gondolkozz.
2/2 A kérdező kommentje:
Most mertnokin vagyok, egy neves egyetem nagyon neves karan, de sajnos a matekkal, fizikaval nem boldogulok, mert nagyon magas szinten van. Ezert erdekelne, hogy mit es milyen mennyisegben tanitanak az infotanari szakon. Az alatalad emlitett parositasokat nem vallalnam be. Sajnos en is csak infotanar+matektanar kombot talalok... :(
2015. okt. 18. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!