Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ismeri valaki? Vélemény?

Ismeri valaki? Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy valaki ismeri-e a 15.kerületi Pestújhelyi Általános Iskolát?

Ha igen, mi a véleményetek róla?

Tapasztalatokat is várok.

Bármit ami a sulival kapcsolatos.

Üdv.: Lexy

2015. okt. 14. 23:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Senki nem ismeri?????? :(
2015. okt. 19. 14:44
 2/5 SZIMAZSO válasza:

Szia! Én is kiváncsi lennék a véleményekre!

Légyszi! Valaki!

2016. febr. 11. 22:37
 3/5 anonim válasza:
Öcsém oda jár. Sok a probléma. A tanárok nem együttműködőek egyáltalán, ezt szóvátettem az igazgatónak aki csak ingatta a fejét semmit nem tesz az ellen, hogy egy cigány terrorizálja az öcsémet testileg és lelkileg. Az osztályfőnöke egyszerűen buta, ostoba és beképzelt és nem tekint a gyerekekre egyenlőként. Öcsém totál K.O. ki fogjuk venni onnan mindenképp. A XV. kerületben a Hartyán-t ajánlom és a Kavicsost. A Kontyfa gyüjtő. A Hartyánba én jártam még 4 évvel ezelőtt és hála az ottani tanároknak most érettségizek előrehozottan.
2016. márc. 10. 19:29
 4/5 SZIMAZSO válasza:

Szia! Köszi az infót, sokat segitett. Sajnálom az öcséd, mindenképp hozzátok el onnan. A Kolozsvár suliról lenne infód? Elég jónak látom.

Köszi előre is.

2016. márc. 13. 08:26
 5/5 Virag0729 válasza:
Szia! Én abba az iskolába járok és szerintem nagyon jó! Van program, kirándulások,sok szakkör... Van egy lista a felső tagozat legjobb tanulóiról (ez alapján jutalmazzák meg őket félévkor és év végén.) Az egyik válaszoló azt írta hogy bántják az öccsét... stb. Erről az a véleményem hogy ha valaki nem tudja magát megvédeni és hagyja hogy piszkálják akkor nem lesz az iskola ezért rossz... Amúgy a tanárok épp eleget tesznek az ellen hogy senkit se bántsanak.... Van egy gyerek akit mindenki piszkált, de megvédték és most már együtt szoktak focizni. A tanárok egyáltalán nem olyanok amilyennek a másik válaszoló bemutatta... Nyilván ha egy gyerek flegma akkor nem fognak jó pofizni vele a tanárok... Lexy én csak ajánlani tudom ezt az iskolát! :D
2017. jan. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!