Mit csináljak, ha nincs kész a diplomadolgozatom?
Figyelt kérdés
Sajnos a vizsgáimra tanultam, hogy meglegyen az abszolutóriumom. Így a szakdolgozatommal nem lettem kész és így nem is államvizsgázhatok. Ilyenkor mi van? Már jelentkeztem az államvizsgára a félév elején, ezt visszavonhatom következmények nélkül? Vagy meg van szabva hányszor jelentkezhetek államvizsgára? A következő félévben be kell még iratkoznom az egyetemre?2015. okt. 11. 23:00
1/4 Shamash válasza:
Miért nem kérdezed meg benn a tanszékeden?
2/4 anonim válasza:
Abszolválnak, a szakdolgozat leadása és az államvizsga nem szükséges hozzá, ezeket pedig megcsinálod a következő félévben.
3/4 anonim válasza:
Valóban a TO-n kéne megkérdezni. Egyébként általában nincs semmi gond, több éves kifutás van amíg az abszolválás után meg lehet csinálni a szakdogát meg a záróvizsgát. Én még 7 évről tudok, de mondjuk azt azóta változtathatták.
4/4 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy ha őszi félévben államvizsgázott az ember, akkor októberben már le kellett adni a témalapot, amin a szakdogád témája, külső-belső konzulensed és külső bírálód szerepelt.
Aztán a tárgyakat szépen csinálja az ember, és az 5 hét vizsgaidőszakból csak 3 állt a vizsgázók rendelkezésére. Államvizsga előtt 2 héttel kellett leadni a szakdogát (ez január eleje) illetve a külső bírálónak is szólni kellett, hogy mikorra legyen kész a bírálat. Aztán január végén volt az államvizsga.
Nem tudom nálatok hogy van, de januárig még van időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!