Szociológia szakra kell emelt matematika?
Figyelt kérdés
Felvin nem találom, de az oldalán láttam, hogy írták páran. Nem tudom, hogy most mi van..2015. okt. 10. 13:53
1/5 anonim válasza:
[link] "kettőt kell választani: magyar nyelv és irodalom v. matematika v. társadalomismeret v. történelem v. egy idegen nyelv (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni")
2/5 A kérdező kommentje:
soha nem értettem ezekhez és itt vagyok tizenkettedikes fejjel és nem tudom most se értelmezni ezt...:D
szóval akkor ha csak történelemből emeltezek az elég?
2015. okt. 10. 15:23
3/5 A kérdező kommentje:
matematikából hármas vagyok, nem lesz belőle gondom ha esetleg felvesznek?
2015. okt. 10. 15:43
4/5 anonim válasza:
Oda van írva, hogy legalább 1 emelt. Tehát elég. A többletpontok miatt lehet, hogy érdemes még egyból, de nem kötelező. Nyelvvizsgával is szerezhető 28 többletpont.
5/5 anonim válasza:
Van statisztika, ahhoz kell a matek, de azért megbirkózhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!