Budapesti Gimik/középsulik ahova felvesznek 3,5-ös átlaggal?
Deák Ferenc Gimnázium
Zrínyi Miklós Gimnázium
Esetleg a Leövey, de lehet, hogy az már erős lenne...
AZ igazság az, hogy mindegyik rossz. De ülönösen a Leövey, ismerem a sulit, tudom, hogy mostanában eléggé le engedtek az elvárásból, de azért ez már mégis csak rossz. A sulimba tavaly volt egy lány aki megpróbálkozott, hiába írt közepes központit+a jegyei is álom, nem vették fel. Egy másik sokkal butább embert viszont igen. A logika odatesz.
A Deák Ferencet is néztem, de 90 ponttól hívnak be szóbelizni, szóbeli nélkül meg cseszhetem.
A Zrínyivel a bajom egyszerűen az, hogy mindenki oda akar menni a körömben.
Az összes kilőve.
Értem... Figyelj, bocsi, de mit vársz, 3,5-ös átlaggal (és 40-50 várt központival) a Fazekast vagy az Eötvöst ajánljam? Ha semmi sem okés, akkor szakközépiskola ://
Amúgy ha a Deák tetszik, ne mondj le róla.
Esetleg a Szent-Györgyi Albert Gimnáziumot tudom ajánlani, szegény haverom, aki 49 pontot írt, csak oda vették fel. Meg a Corvin Mátyásba és az Álmos Vezérbe.
Ne haragudj, nem úgy értettem, hogy hálátlan vagyok... Csak, mindegyiket elnézve elég rizikós, feltéve,hogy három lehetőségem van.
Köszi.
Értem, semmi... Hát akkor azt tudom mondani, hogy nagyon nagyon sok sikert a központi felvételire :)) Szurkolok, hogy bekerülj egybe amit szeretni fogsz :)
Ha bármi kérdésed lenne még, nyugodtan keress meg, szívesen segítek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!