Mi a véleményetek a Budaörsön levő Szent Benedek Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium-ról?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok és nemsokára felvételizek. Megyek majd iskolákat látogatni, de egy baj van: nem tudom hogy mennyire jó a Szent Benedek suli. Unokabátyám oda jelentkezett 2 évvel ezelőtt, állítólag nem vették fel. Én meg szeretném próbálni, de azért kéne a ti véleményetek is, hogy megéri-e vagy sem. Segítsetek kérlek szépen!! Köszönöm!#továbbtanulás #iskola #gimnázium #szakközépiskola #felvételi #kollégium #Budaörs #Szent Benedek suli
2015. szept. 29. 19:09
11/11 anonim válasza:
10. azért te sem voltál egy földre szállt angyal. Mivel lányokat zaklattál évről évre mást, már olyan messzire mentél, hogy a házuk elött tanyáztál. Úgy viselkedtél mint egy 10 éves, amint itt hagytad az iskolát a szellemi problémáid miatt a másik iskolából indított hívásokban káromkodtál és bujdostál a wc-ben. Teljes roncs voltál egy megszállott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!