Akik a Berzsenyi gimnáziumban (Bp) kezdtek idén azokat hány ponttal vették fel?
Figyelt kérdés
Főleg a nyelvi szak érdekelne2015. szept. 27. 18:01
1/7 anonim válasza:
Humán szakra vettek fel.
Írásbeli: 77 pont
Hozott pont: 50 pont
Szóbeli: 46 pont
38. voltam ideiglenes rangsorban
Szóbeliztem nyelvire is, de a szóbelit elcsesztem a magyar nyelvtan miatt, különben valószínűleg ennyi szóbelivel felvettek volna :) De amúgy is humánra akartam menni :D
2/7 A kérdező kommentje:
És a szóbelit miszerint pontozzák?
2015. szept. 27. 20:31
3/7 anonim válasza:
20 pont szóbeli egyik fele (nyelvi tagozat eseteben a magyar)
20 pont szóbeli másik fele (nyelven az angol)
10 pont szimpatia
4/7 A kérdező kommentje:
És kérdeznek valami személyeset vagy hogy mi iránt érdeklődöm vagy egyböl a lovak köze csapunk?
2015. szept. 28. 16:26
5/7 anonim válasza:
Kérdeznek személyeset is :) De először tételt húzol (megmondják, hogy melyiket), kidolgozod, és mikor hívnak, akkor. Igen, először mindkét tárgynál magadról beszéltetnek, és csak aztán kell a tételt, meg a kidolgozott cuccokat mondani :)
6/7 anonim válasza:
Én nyelvis vagyok, most 9-es.
82 pontos írásbelit írtam, a szóbelim 45 pont lett, a hozott pontok is 45 körül voltak ha jól emlékszem.
7/7 anonim válasza:
9.-es vagyok, humános. (A)
Írásbeli: 71
Szóbeli: 50
Hozott pont: 47
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!