Ti otthagynátok az egyetemet csak azért, mert nehéz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 13:17
2/7 anonim válasza:
Én nem, de több ismerősöm ott hagyta
3/7 anonim válasza:
En tanulni mentem az egyetemre, ezert nem lepodtem meg amikor tanulni kellett.
4/7 A kérdező kommentje:
én is tanulni jöttem csak kur,va nehéz, van olyan tárgy amit már harmadszorra vettem fel és még mindig nem értem, pedig hétköznap minden este tanulok, hétköznap meg egész nap:(
2015. szept. 27. 13:26
5/7 anonim válasza:
Oh ertem. Akkor valtoztass a tanulasi modszereden, kerj segitseget, magantanar esetleg - aztan ha igy sem jo hagyd ott. Masik egyetem, konnyebb szak is lehet megoldas, de egyetem nelkul is lehet teljes eletet elni.
6/7 anonim válasza:
Nem, pihenj egy napot hidd el könnyebben fog menni. Ez olyan,mint a gyúrás/sport stb. akkor látszik igazán az eredmény amikor abbahagyod picit. Regenerálódik az agyad,összeállnak a kapcsolatok az idegsejtek között és lám jobban érted majd,mint aki kitalálta. Aludd ki magad rendesen,foglalkozz mással,találkozz a barátaiddal. Elsőre úgy tűnhet ez csak időpazarlás,de nem az. PErsze ne kocsmatúrára menj,hanem váltakozzon a napodban az aktív és passzív pihenés. Pl. délelőtt alszol sokáig,tv-zel,gépezel,eszel valami finomat. Aztán este találkozol a barátaiddal vagy amit akarsz. Aztán belehúzol a dolgokba rendesen. Sok sikert kívánok! :)
7/7 A Tengerész válasza:
Nekem is voltak problémáim, de nem hagytam ott, átküzdöttem magam azon a tantárgyon ( a matek volt, a villamosmérnökin valamilyen okból mérnök helyett agyafúrt matematikusokat akartak képezni abban az emlékeim szerint talán három félévben) és aztán könnyebb lett és NAGYON megérte, életem legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!