Mi a véleményetek a Jerikó Gimnáziumról (Bp)? Tanárok hangulat színvonal bármi?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 10:55
1/6 anonim válasza:
Nem fikázni akarom a Jerikót, de a gyerekemet nem járatnám oda. Elég megnézni a gimnáziumok rangsorát és a kompetenciamérések eredményét.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha rangsort nézek akkor van az országban kb 10 hely ahova érdemes menni.
Hiszen a rangsor első tíz helye után az összes többi a "futottak még" kategória.
2015. szept. 26. 15:35
3/6 anonim válasza:
Az országban több, mint 1000 középiskola van. Szerintem az első 300-ból érdemes szemezgetni
4/6 A kérdező kommentje:
???
Na ne. Képzeld el a párbeszédet.
egy nagyon jó középsulit találtam!
az iskolák rangsorában is jó helyen áll.
hányadik?
hát a 298.
???
2015. szept. 26. 20:19
5/6 anonim válasza:
Jerikóba olyanok járnak akik rendesen hülyék, vagy hülyék és inkább fizetnek mint hogy tanuljanak. A pogányból rengetegen átmennek oda, és fizetnek azért hogy meglegyen a suli nekik.
6/6 anonim válasza:
Egy tanárnőt ismerek. Erkölcsi értékrend nulla.. a Fásy produkció jelentős szereplője. Szerintem ez mindent elmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!