Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Szegedi Tudomány Egyetem...

A Szegedi Tudomány Egyetem mérnöki kara milyen?

Figyelt kérdés
Milyen minőségű az itteni mérnöki képzés? főként a mechatronika és a gépész szak érdekel. Mennyire erős a képzés mondjuk egy BME-hez képest? Bármilyen info érdekel a karral kapcsolatban.

2015. szept. 25. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
MK tipik bulizós szak. A képzés eléggatya egy jobb középsuliban szerzett érettségi több tudást ad. Ált azok mennek oda akinek csak kell egy papírfecni diploma felirattal.
2015. szept. 25. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ. De azért lehet munkát találni ezzel a diplomával is, ugye?
2015. szept. 25. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez most ugye vicc akart lenni?
2015. szept. 25. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan írtam,de közben leesett az irónia :D Gondolom elég jól el lehet helyezkedni egy mérnöki diplomával. Arra ennék kíváncsi hogy mennyiben másabb az itteni képzés mint pl egy pesti nagyobb múltú gépész karon. Ugyan annyira szívatós vagy esetleg könnyebb?
2015. szept. 25. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
te hülyébb vagy mint gondoltam. Ideális mk matéria
2015. szept. 25. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Reménykedtem egy értelmes válaszra,de a 3 válaszodból egyik se volt az. Egy egyszerű kérdést tettem fel. Egyébként te érintett vagy a kérdésben( jártál MK-ra / jársz) vagy csak osztod azt észt?
2015. szept. 25. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Tanítottam MK-n de nem oda jártam.
2015. szept. 25. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nyilván van rálátásod erre a dologra.
2015. szept. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!