Ha egy elég jó szakközépből szeretnék átmenni egy jó gimibe az lehetséges? (Váci Boronkayból szeretnék a Gödöllői Premontreibe) most vagyok 9. -es.
3 hete jársz suliba és már váltani akarsz? Miért? Ennyi idő alatt még ki sem derülhetett, milyen az iskola, milyen az osztály?
Nem tudom, mit szeretnél hosszú távon, de a mai világban egy szakma többet ér, mint egy sima érettségi.
Ha a gimi is jó, nem biztos, hogy lenne hely átmenni vagy átvennének - erre igazándiból a gimi iskolatitkárságán tudnának válaszolni. Meg ahogy elnézem, ez egyházi (a gödöllői) - nem tudom, fizetős-e, lehet, valamilyen feltételeknek is meg kell felelni - ezeket mi mind nem tudhatjuk. Iskolánál érdeklődj.
Szerintem is meg kellene érdeklődnöd a dolgot, de ha valami fejlemény van, akkor légyszi írj. Én is boronkays vagyok, szintén a suliváltáson gondolkodom. :)
És nem biztos, hogy három hete jár csak ide, mivel a boronkayban van nulladik is... :D
Én Premis voltam, és azt mondom, hogy szerintem megoldható. De ezt inkább a tanároktól érdemes megkérdezni.
Azt amúgy megkérdezhetem, hogy miért jönnél inkább a Premontreibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!