Mennyire jó a Budapesti Metropolitan Főiskola (régebbi BKF)?
Szia :)
Én úgy írok, hogy BKF-es (illetve már MET-es) hallgató vagyok és nincs közöm semmiféle iskolai marketinges közösséghez, nincsenek előítéleteim sem, és elfogultságmentes is vagyok stb stb.. :D
Sok negatív dolgot is olvashatsz erről az iskoláról( persze pozitívat is), ami első sorban azoktól származik akik vagy nem ide járnak, vagy a suli költségeit nehezen tudják fedezni, esetleg magával a szakkal félrelőttek.
Egyelőre 100%-ban meg vagyok elégedve az oktatás színvonalával, a közösségi élettel, a várossal. Abszolút más világ, mint egy állami intézmény. Rengeteg új emberrel találkozol, sok külföldivel is (hiszen a suliban belőlük sem szűkölködünk, ami nem rossz szerintem).
A művészeti képzések kiemelkedőek, de ne feledd minden diploma annyit ér amennyit beleteszel :) Tanulj, szórakozz és építs kapcsolati tőkét. Ha ezt szeretnéd jó helyen kapiskálsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!