Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nemzeti Közszolgálati Egyetem...

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi karára tényleg annyira nehéz bekerülni? Engem a határrendészeti szakirány érdekelni, van valakinek esetleg tapasztalata róla?

Figyelt kérdés
Négyes-ötös tanuló vagyok,idén fogok érettségizni.Van két nyelvvizsgám (középfokú angol és felsőfokú német),valamint németből és töriből emelt szintű érettségit fogok tenni.Az egyetlen amitől félek az a matek érettségi,de szerintem képes lennék megírni legalább hármasra.Ilyen eredményekkel már csak felvesznek,nem? Köszönöm a válaszokat! :)

2015. szept. 18. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Számold ki felvin, hogy az általad várt eredményekkel milyen pontszámaid lesznek és vesd össze a tavalyi felvételi pontszámokkal.
2015. szept. 18. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
ezzel meglesz szerintem ,én is oda akarok jelentkezni erre a szakra.Én is 4 egész feletti átlagú vagyok, megpróbálok minimum egy magyar 5-ös érettségit meg töri 4-est közepen.., + van gyermekvédelmim ami 40pont és igy kb 360-70 pontom lenne,egyébként,a matekot lehet választani,meg a törit,meg magyart :D én is 2es vagyok matekból xd azt nem fogják nézni
2015. szept. 25. 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:

akkor hajrá,leendő rendőrtársam :D meg tudjuk csinálni c:

köszi a választ! :)

2015. szept. 25. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
hát igen, csak ne emeljenek a ponthatáron,hátha még lejebb menne a sok mingráns végett,mert most szükség van a rendörökre :D fizikaira készülsz ?
2015. szept. 29. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
jaja :D naná,hogy készülök a fizikaira :) nyár óta nagyon bekeményítettem,bár azért van még hova fejlődni :) veled mi a helyzet? gyúrsz te is,gondolom :P
2015. szept. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!