Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hetedikesek hány órátok van?

Hetedikesek hány órátok van?

Figyelt kérdés
Nekem mindennap hét kivéve 2 heten te egyszer van hat.
2015. szept. 17. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
3x6, 1x7, 1x5
2015. szept. 17. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagyon sokallom az órák számát. Van erről valamilyen szabályozás, utána kellene olvasni. De ez csak a Ti javaitokat szolgálja, a tanárok nagy része sem szeret bent lenni egész nap...
2015. szept. 17. 23:25
 3/6 anonim válasza:
Nekem is mindennap hét :)
2015. szept. 17. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaz, én nem vagyok 7.-es, hanem most 10.-es, de nekem 2x8, 1x7,1x6 es 1x5! Ezen kivul meg ott vannak a szakkörök is!
2015. szept. 18. 06:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egész középiskola alatt csajoztam. Többet ért mint a szakkör. Volt benne művészet (versek), sport (leginkább futás, ökölvívás, box), de leginkább a gimnasztika tetszett.
2015. szept. 19. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én most 8.-os vagyok. 34 órám van egy héten egy kis jóindulattal, mert rajz, zene egyben van(egyik héten ez másikon az); választotton (gyermekirodalom,mert más lehetőség nem volt) magyar felkészítő van; technoszon matek felkészítő; a tulajdonképpeni zenén román felkészítő; a latinon is általában román van; az egyetlen tornaóránk úgy esett hogy egyik héten foci, másik héten kézilabda edzés van így a lányok minden 2. héten ,, csak'' 2-ig vannak(lányfoci nincs). + aki benne van a kórusban még heti + 1 óra (hétfőn 14-15)(szerencsére én nem vagyok kórusos :) ). Az elméleti órarendünk szerint hétfőn 2-ig, más napokon 3-ig vagyunk + heti 3 óra felkészítő + 1 kórus (de az elméleti és gyakorlati órarend szerencsére távol áll egymástól)

(Erdélyben élek, pontosabban Kovászna megyében) 14 éves lány vagyok

Tavaly pénteken 6 órám volt, más napokon 7 (+ még a kórusosoknak pénteken még egy kórus)

2015. okt. 28. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!