Mit tegyek? (tagozatváltás)
Figyelt kérdés
Idén kezdtem egy gimnázium kéttannyelvű spanyol tagozatán. Általánosba végig ötös voltam. Most 0.évbe vagyok, ahol ugye rengeteget kell tanulni, főleg hogy új nyelv. Napi 5-6 órát tanulok, 11 és éjfél körül fekszek, 5 órákat alszom. Nagyon megvisel eddig, főleg hogy ennek ellenére ketteseket, egyesekez kapok/kapunk. 1 honapig lehetseges tagozatvaltas, és az angolra gondoltam, mert abbol meg nem tanulok semmit, megis otos vagyok. Ti mit tennétek? Nyilván magamra is gondolok, hogy mit gondolnak majd rólam stb, de ebben az iskolában sok a tagozatvaltas. Nem tudom, mit tegyek2015. szept. 16. 15:22
1/1 anonim válasza:
Nyilván azért jelentkeztél spanyolra, mert azt szeretnél tanulni, szóval normális esetben jó lenne kitartani mellette. Az első évben a többi tantárgyól nem csak szintentartás van az emelt nyelvi óraszám mellett? Mi nem megy? Miből kapsz egyes-ketteseket, spanyolból? Eleinte minden nyelv nehéz, de majd belejössz (én olaszt tanulok, ami hasonlóan nehéz, szóval tudom, milyen). De ha úgy érzed, hogy egyáltalán nem megy, akkor válts tagozatot, csak nehogy utána megbánd. Azzal meg ne foglalkozz, hogy a suliban mit gondolnak majd a többiek, azért van ott a tagozatváltás lehetősége, hogy aki akar, az élhessen vele, és ha tényleg olyan sok van, akkor meg nem is fogsz kitűnni vele.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!