A debreceni középiskolák rangsorát leírnátok? Lécci
1. Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma
(én ide jártam, és merem ajánlani, nagyon jó döntés volt)
2. Tóth Árpád Gimnázium
3. Debreceni Református Kollégium
4. Ady Endre Gimnázium
5. Fazekas Mihály Gimnázium
Persze függ attól, hogy mi alapján történik a rangsorolás, és hogy neked milyen szempontok fontosak iskolaválasztásnál.
Mindkettő jó, de a KOSSUTH a legjobb.
Talán még a Tiszántúlon is .CSak a TÁG jobban figyel a presztízsre.
A családban volt kossuthos is és TÁGos is , a TÁGost a Kossuthba nem vették fel. A kossuthosnak kellett többet tanulnia és ott volt a nehezebb ötöst kapni.
Kossuth
Kossuth
Kossuth
Igaza van az elsőnek.
Még ha manapság általános romlás is van az elitgimikben, mint mindenhol az országban.
A Kossuth volt néhány évvel ezelőttig a legjobb debreceni és megyei suli, illetve országos rangsorban kb. 12. volt, mikor én meg rokonok oda felvételiztünk jónéhány éve.
csak mostanában történt vele valami - nem tudom, miért csúszott le.
de ha neked a kossuth a szar, nem tudom, mit gondolsz a többi debreceni suliról, tisztelet az egy-kétk ivételnek, ami még egész jó...
az ady is szar, de mnidegy.. és régen is az volt.
ja, de azért írd már le, hova felvételiztél/ hova vettek fel, ha már neked a kossuth "szar".
nagyon kíváncsivá tettél, vajon melyik csodálatos debreceni intézmény körözheti le ezt a szar kossuth-ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!