Budaörsre költöztünk, az 1-es sz. ált. Isk. Körzetébe, érdemes átiratni most 5-dikes gyerekünket?
Figyelt kérdés
Nagyon modern a suli, gondolom az oktatási színvonal is jó, illetve az Illyés gimibe, ahova majd járatni szeretnénk a gyerekeket, is nagyobb valószínűséggel felvennék onnan, mint egy nem budaörsi iskolából. Ti átiratnátok? A mostani suli sem rossz, mondjuk angolt nem fognak tanítani nekik, amit én nagyon sajnálok.2015. szept. 11. 10:09
1/4 anonim válasza:
Ahol nem tanítanak angolt, oda nem érdemes járni.
2/4 anonim válasza:
Én nem jvasolnám az 1est mert 8.ra nagyon sokan útszéli hiányos öltözetű lányokra hasonlítanak persze nem mindenki de sokan. Én a budaörsi Kesjár Csaba ált. iskolába jártam ami néhány utcányira van az egyestől és inkább azt ajánlanám. Van néhány nagyon jó nyelvtanár és a többi tanár is pár kivétellel elég jó. Kemény suli és ha jótanuló a gyereked nagy valószínüséggel felvennék az Illyésbe. Szerintem érdemes lenne elgondolkoznod ezen az iskolán is.
3/4 anonim válasza:
Én a Kesjárba jártam, nagyon családias és rám ez nagyon jó hatással volt, az 1-esbe sokkal többen járnak, és ahogy az előttem szóló is leírta, az 1-esben jobban elkanászodnak, és ha valaki nem illik be közéjük, akkor ott nehezebb találni barátokat. Én is a Kesjárt ajánlom
4/4 anonim válasza:
Én az egyesbe jártam és most az Illyésbe járok. Az egyesben tényleg nagyon rossz volt a közösség és a felsős tanárok is. Nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!