Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szintű érettségit...

Milyen szintű érettségit kellene tenni a tárgyakból a ZMNE katonai vezetői szakához?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy nyelvtan, töri, matek meg még egy pár tantárgy jó csak azt nem, hogy milyen szinten kell ezekből érettségizni. Jó lenne, ha valaki megmondaná, mert nem találtam erre utaló információkat...
2010. márc. 12. 16:10
 1/1 anonim válasza:

üdv

385 pont alatt nem vesznek fel.

5 tantárgy számít oda: magyar vagy matek vagy töri vagy katonai alapismeretek vagy rendészeti alapismeretek.

szerintem töriből tegyél emelt szintet, mert nem nehéz, illetve nem sokkal, inkább csak több. és akármilyen eredménnyel is írod meg, 40 pontot kapsz, mert emelt szintet tettél. kell még legalább középfokú nyelvvizsga, angolból ajánlatos. ha van lehetőséged, tanulj katonai alapismereteket, mert nem nehéz belőle érettségizni. egy könyv az egész. sok sikert!

2010. máj. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!