Pécs Apáczai kollégiumról vélemény?
Figyelt kérdés
Budapestről sürgősen le kellett költöznünk nagymamámhoz. Pécsi Leőwey gimibe fogok járni, Apáczai koleszt ajánlották. Valaki tud róla mesélni?2015. szept. 7. 12:17
1/3 anonim válasza:
Nekem barátnőm tavaly ott lakott,most már nem. Szerintem ezzel mindent elmondtam. Számomra sem valami szimpatikus hely.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én idén költöztem be. :) eddig tetszik, elég jó fej nevelőm van. (te is őt fogod kapni ha leőweys vagy).
Szerintem abszolút élhető, a szabályok sem túl szigorúak, de azért figyelnek ránk. Nekem mondjuk ez inkább jó érzés, mint bosszantó, mert kicsit olyan, mintha otthon lennék. Első héten még kicsit sírtam vasárnap, hogy nem akarok visszamenni, de ma már tök simán megy a készülődés. Azért számolom a napokat péntekig, de ez természetes :D írj ha valamit szeretnél még kérdezni a koliról! :)
3/3 anonim válasza:
Messze van nagyon a leöwey-től. Miért nem a Szent Margitba mész/mentél? Az ott van az iskoládtól 5 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!