Ha nem vettek fel a középiskolába fellebezhetek?
persze. hogy fellebezhetsz! én is fellebeztem. mivel csak a 4. nek bejelölt heyre vettek fel és meg az 1. re akartam menni mindenképp :) amúgy az iskolának érdeke, hogy felvegyen, mert az ilyen tanulók után jó kis pénzt kap....amúgy mi nem is mondtuk meg az ofőnek, mivel folyton csak azt mondta, hogy én enm vagyok gimibe való meg ilyesmik....namármost kéttannyelvű osztályba járok. fizikát, kémiát, föcit, és a matek egy részét angolul tanulom. és jó jegyeim vannak, nem kell magamt megerőltetnem. ja és 0. osztály után vizsgázni is kelett nekem lett a második legjobb. szóval semmiképp se hallgass az ofődre. ha én hallgattam volna akkormost nem tom milyen szakközében csücsülhetnék, és angolul meg sem tudnék szólalni.
szóval szerintem mindenképpen lebezz fel!!!
amúgy mi az a más indok?mer semmit sem tudok elképezelni most hirtelenjében...
szia! fellebezhetsz ha nem vagy kitűnő akkor is! Engem nem vettek fel abba a gimibe, ahova kartam menni de fellebezek..aztán lesz ahogy lesz :) Hova vettek fel?
FELLEBBEZZ!..sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!