Ki akar a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumba menni?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Szerintem lehet, hogy a TÁG-ba fogok járni magyar-törire:D
Most vagyok nyolcadikos...
Leendő osztálytársakat keresek :D
Vagy aki oda jár/járt esetleg tudna mesélni nekem?:)
14/f
Válaszod előre is köszi! :)
2015. szept. 5. 15:35
1/9 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy az nyekes osztály :o
szoval.. Lehet, hogy matek-töri lesz belőle xDD
2015. szept. 5. 18:14
2/9 anonim válasza:
Szia! Én is nyolcadikos vagyok mint,te és én is a TÁG-ba készülök.:D Mondjuk én inkább a haladó angolra mennék,de a nyek magyar-töri is tetszik :) Ha akarsz beszélgetni nyugodtan írj privit!:) 14/l
3/9 anonim válasza:
Heló! :D Gondoltam én is h. odamegyek magyar-törire és a nyelvi-előkészítősre gondoltam :S
14/f :D
4/9 anonim válasza:
Szia:) baratnom is eleg nagy valoszinuseggel a TAGba megy es o is magyar-tori osztalyba:) o is most nyolcadikos
5/9 Greta12 válasza:
Sziasztook. :) Én is a TÁG-ba szeretnék menni, NYEK-es magyar-törire. Pénteken megyek szóbelire és remélhetőleg jól sikerül majd és felvesznek. :D 14/L
6/9 anonim válasza:
Sziasztok!:)
En matek-fizikara mennek vagy matek-infora... Nagyon beleszerettem a suliba. Szerintetek 170 pont eleg lesz? Nagyon remelem hogy felvesznek.
Irjon aki matek-fizikara menne!
7/9 anonim válasza:
Helo:)
Én matek-infora megyek, írhat akit még oda vettek fel (osztalytarsakat keresek) xD 14/l :D
8/9 anonim válasza:
Engem is a TÁG matek-info szakára vettek fel! (2016-ban) Van még valaki?
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Engem matek-fizikára vettek fel, osztálytársakat keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!