Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A József Attila gimnazium...

A József Attila gimnazium milyen suli? Milyenek a tanarok mennyire nehez? Ev vegen sajnos 3.3as atlagom lett es felvennenek-e?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert atszeretnek iratkozni okok miatt egy masik gimibe es ez szimpatikusnak tunik. Most lettem 10.es.
2015. szept. 2. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Én oda járok.

Szeretem, a tanàrokból vannak jók és rosszabbak, de átlagban jófejek. Az osztálytól függ, hogy mennyire érzed jól magad. Ugyan nem egy nehéz suli, de kell tanulni, ha nem akarsz megbukni, az osztályátlagok 4,0 körül voltak tavaly. Viszont nagyon nagy a túljelentkezés és így is nagyon sokan vannak egy osztályban, szóval emiatt kevés az esély hogy átvesznek bárkit is.

De hívd fel a sulit, kérdezd meg.

2015. szept. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!