Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csináljak, hogy jobban...

Mit csináljak, hogy jobban érezzem magamat a suliban?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok nagy társasági ember, mindig is nehezen ment a beilleszkedés, de általánosban voltak barátaim és alapvetően szerettem azt az osztályt.

A jelenlegiben nem érzem jól magam. Szorongok nagyobb társaságokban, itt meg eleve 36-an vagyunk. Barátaim sincsenek, amiről én is tehetek, hiszen mint mondtam, nehezen megnyiló típus vagyok, ennek tetejében pedig nagyon sok dolog történt az elmúlt években, amik csak tovább rombolták az önbizalmomat.

Most vagyok végzős, elvileg ezt már ki kéne bírnom, de borzasztó stresszes vagyok. Nem látom semmi értelmét annak, hogy egy olyan helyre járjak, ami nem ad semmi újat, csak nyűgöt okoz.

Alapvetően a közeli barátokkal nagyon életvidám, hülyéskedős vagyok, de most még úgy viselkedek, mint egy elmebajos...

Ja, az anyám tesz rá magasról, de neki megvannak a saját gondjai.

2015. szept. 2. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Igyal reggel egy felest.
2015. szept. 2. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Alapfelállásban suliba nem azért jár az ember, hogy jól érezze magát, hanem azért, hogy tanuljon (fúúúúj, micsoda ósdi szöveg :D) Én sem éreztem magam jól, engem még ki is közösítettek, mert mi szegények voltunk.

Azt írod:

"Most vagyok végzős, elvileg ezt már ki kéne bírnom, de borzasztó stresszes vagyok. Nem látom semmi értelmét annak, hogy egy olyan helyre járjak, ami nem ad semmi újat, csak nyűgöt okoz"

Nem ad semmi újat? Dehogynem! Egy érettségit! Már amennyiben gimibe jársz vagy szakközépbe. ha meg szakiskolába, akkor meg szakmát. tehá úgy gondolom, valami értelme mégiscsak leszz az ott létednek :-) koncentrálj a tanulásra, s ha erősebb tudásod lesz, akkor talán magabiztosabb is leszel (legalábbis a fiamon ezt látom :-) )

2015. szept. 2. 11:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, csak baromi nehéz a tanulásra koncentrálni ha közben azt érzed hogy egyedül vagy.
2015. szept. 2. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!