Egyetemi mintatanterv. Valki el tudja magyarázni mi micsoda mert nekem egyenlőre tündéül van?
Szóval itt lenne.
Addig eljutottam, hogy az első két oszlop a tantárgy neve és hogy hol van. de a 3.-4. oszlopban mik azok a számok illetve 1-7.-ig?
Meg ezek a 220/v/4, 220/f/5 stb?
Mi az a differenciált szakmai ismeretek?
Na meg ez az "Összesített adatok a teljes képzésre"
Mi az, hogy heti óraszám 182?!? Nincs is annyi óra egy hétben.
Elsőéves leszek, de nem hiszem el hogy ilyen rohadt bonyolult már az órák felvétele is.
1-től 7-ig félévek számát látod, mivel elsős vagy, ezért az 1-es oszlop vonatkozik rád.
220 = 2 óra elmélet, 2 óra gyakorlat, 0 óra labor
v = vizsgával záruló tantárgy
f = félévközi gyakorlati jeggyel záruló tantárgy
4 = 4 kredit a tantárgy értéke
A differenciált szakmai ismeretek egy tantárgyblokk,most még nem kell vele foglalkoznod. Valószínűleg szakosodhatsz 5. félévben, vagy a rendszermérnöki, vagy a másik szakirányt választod.
A heti óraszámot szintén az oszlopoknál látod, ami az 1-es alatt van, az vonatkozik rád. Az összesítettnél csak összeadogatták a félévekre vonatkozó számokat, ennek mondjuk én sem látom különösebb értelmét, csak a krediteknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!