Ha még nem iratkoztam be, vehetek már fel órákat?
Figyelt kérdés
Vagy azt majd csak beiratkozás után lehet. Hány kreditetért érdemes? Ha felvenném az összes választottat is, az több, mint 30.2015. aug. 29. 12:22
1/3 anonim válasza:
El lehet kezdeni előtte is a tárgyfelvételt, bár intézménye válogatja. Viszont ha Neptun rendszert használ az egyetemed, először azon belül be kell iratkozni aktív félévre, utána vehetsz fel tárgyakat.
A mintatantervét vizsgáld meg a szakodnak, ott le van írva, melyik tárgyat melyik félévre ajánlják. Kb. 30 kreditet érdemes felvenni minden félévben, mert akkor egyenletes lesz a terhelés.
2/3 A kérdező kommentje:
Amit kaptam levelet abban az áll, hogy kaptunk Neptun kódot és azt vigyük. hogy felvehessük elektronikusan a tárgyakat.
De, ha mindent teljesítek az 2*30, azaz 60 lenne. De csak 36 a kötelező, akkor ez most hogy van?
Köszi a segítséget, csak most kezdek ismerkedni ezekkel a dolgokkal. (még időben :)
2015. aug. 29. 12:52
3/3 anonim válasza:
Melyik egyetem melyik szakáról van szó? Van, ahol helyetted felveszik a tárgyakat és nem kell vele foglalkozni, van, ahol már most fel lehet beiratkozás előtt, de az általad leírt instrukció szerint valószínűleg nálatok nem így megy. A mintatantervben az is benne van, hogy melyik félévre ajánlanak egy-egy tárgyat, mikor kell elvégezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!