Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Moduloban beiratkoztam akkor...

Moduloban beiratkoztam akkor ez mi?

Figyelt kérdés
PTE ÀJK. Mert az oldalon kimtvan,hogy mikor van beiratkozàs és kötelező megjelenni.Csak nem értem,higy ha moduloban beiratkoztam,a kinyomtatott dokumentumokat elküldtem,és etrben is aktív a félévem akkor itt ez mit takar....
2015. aug. 26. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Személyesen kell bemenni a dokumentumokkal,és a modulos kinyomtatott beiratkozási lappal is
2015. aug. 26. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:
A modulós kinyomtatott lap aljàn ott volt hova kell és kinek kell elküldeni,és el is küldtem.
2015. aug. 26. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hm nem tudom,én ÁOK-ra megyek és nekünk mindent személyesen kellett. Nyelvvizsga,stb ezeket is el kellett küldened?
2015. aug. 26. 23:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül is felhívtam őket,és személyesen is kell aznap amikor elsőnek mennem kell.
2015. aug. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!