Ez igy jó érettségi stratégia?
Corvinus penzugy es szamvitel szakra tervezek menni.
Ugy szamoltam hogyha emelt matekot es angobol erettsegizek es elerek 90% akkor az 460 pont lenne. Ez igaz ugye?
A masik kerdes hogy, akkor nem baj ha mondjuk a tori es a magyar erettsegim csak 40% lesz? Mert attol nem megy le a pontom es ugyis lenne 460 pont?
Ez azert lenne jo, mert akkor nem keszulnek egyeltalan a magyarra,torire csak az angolra meg a matekra.
Szerintem nem igazán jó... mert mi van, ha elhasalsz a két tuti közül valamelyiken? Sajnos benne van a pakliban.
Vagy mi van akkor, ha később mégis mást tanulnál, ahova mondjuk töri kell, és esélytelen vagy a gyenge érettségi miatt?
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez az elképzelésed tényleg nagyon optimális lenne, viszont szerintem mindenképpen legyen B terved! Ki tudja, mi jöhet még közbe, lehet, hogy egyik napról a másikra másként képzeled majd el a jövődet, s olyan szakra mennél, amihez a magyar, a töri, az angol, a matek közül valamelyik(ek) kellene(nek).
Szerintem tanulj az utóbbi 4-re is annyit, amennyit csak tudsz, ezáltal a lelkiismereted tiszta lesz, sőt az érettségi bizonyítványba is szép jegyek kerül(het)nek majd be.
nem erdekel a tori, engem csak a penzugy/szamvitel erdekel.
Igen gondoltam arra is hogyha nem sikerul annyira jol, akkor meg ott van meg a business business school ami az se olyan rossz es sokkal kevesebb a ponthatar mint a corvinus-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!