A BGF KVIK-en milyen a társaság?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy sok sznob jár oda, és lenézik az olyan egyszerű földi halandókat, mint én. Ezért érdekelne, hogy ez igaz-e vagy csak kitalálta valaki.2015. aug. 25. 12:14
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert én is oda fogok járni szeptembertől. De miután kb 1000 embert vettek föl erre a karra, szerintem nem lehet azt mondani hogy ilyen a társaság vagy olyan, vannak mindenféle emberek.
2/2 anonim válasza:
Vegyes, tényleg sok a sznob, viszont azt nem gondolom hogy lenézik azt aki nem az. Én úgy mondanám, szerintem ez olyan pesti dolog, de amúgy senkit nem érdekel a másik, mindeki a saját dolgával törődik. :D Amugy rengeteg jófej, kedves ember jár ide, nem kell izgulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!