Neptunos tárgyfelvételnél miért írja a rendszer, hogy felvettem a max megengedett tárgyat, ha még az összes első féléves tárgyat sem vettem fel mind (elsősként)?
bocs, első, fogalmad sincs melyik suli, ne tippelgess...
Kérdező, ha nektek egyedül kell megoldani, vedd fel, amit tudsz, aztàn beiratkozáskor kérdezz rá.
Neked kell felvenned a tárgyakat, nem minden iskolában csinálják meg automatikusan. Már csak azért sem, mivel általában egy kód alatt többféle témájú kurzus is futhat az adott szakon, természetesen különböző időpontokban.
A Neptun általában akkor ír ki ilyet, ha felvetted a max. kreditmennyiséget. Ez általában 40, ennyit tudsz előzetes tárgyfelvételnél felvenni, majd a rangsorolásos tárgyfelvételnél ez természetesen bővül.
Amit én ajánlok az az, hogy ne állj neki egyedül. Az elsősök 95%-ban minden órára bejutnak, mivel rangsorolásnál több pontot kapnak. Szeptember 3-ig tart a rangsorolásos tárgyjelentkezés, augusztus 28-ig pedig az előzetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!