Nektet kellet hátratett kézzel ülni az iskolában?
Ha igen, hányadik osztályig?
És melyik évben?
Hello 20:28
Akkor talán nem is volt olyan kényelmetlen? Bár mi mese közben rajzoltunk
Nem lenne baj, ha ma is lenne még, az, hogy a gyerekek fel-alá járkálnak a teremben, az egy f@szság, a szóbeli értékelés feltalálója pedig ezzel annyit ért el, hogy a gyerekek soha nem fognak megtanulni TANULNI, és hülyén kerülnek 5-be (8-kos vagyok most). Egy példa az agyi leépülésre:
- Julius Caesar id. e. xx-ben született (nem tudom pontosan mikor ,csak a halálát) - said the teacher.
- És még él??? - egy ötödikes "jó" tanuló...
Ennyit érnek a módszerek, de én már azt várom, hogy csak a gimiben lehessen osztályozni a gyereket, addig pedig legyen "okos", "kedves" és "szép", nagyjából ezek az osztályzatok... Egy rakás kutyabél-képződmény, de jó a rendszer...
Régen voltak emberek, akik tanultak, és tudtak, a mai generáció (köztük én is) nem lehet ennyivel hülyébb, azzal egyetértek, hogy a tanár nem fenyítheti a gyereket, de az, hogy nem osztályozhat, az egy kész röhej...
Minekünk soha nem kellett hátratett kézzel ülni. o.O
18/L
Mitől függöt hogy mikor kellett hátratenni? Tanártól, alkalomtól?
Ez melyik évben volt?
Nekünk kellett, a gerinc miatt, de mikor magyarázott a tanár akkor nem feltétlen, (ez a 80-as évek közepén-végén volt). Olyat hallottam, hogy 2005ben még átszoktatott egy orosházi öreg tanítónő embereket bal kézről jobbra.
Nekem is rossz a tartásom amúgy, hiába tettem hátra a kezem :)
rosszalkodni régebben is tudtak a gyerekek, de sokkal nagyobb fegyelem volt meg minden, ami most annyira nincs, nem vagyok autokrata, úgyhogy ez nem zavar.
Nekünk is kellett, olyan negyedikig :D
A tanár egy 70 év körüli előző rendszerből visszamaradt asszony volt, állandóan azt ordibálta az osztályra, hogy ti állatkert, meg mindenkinek volt egy külön neve, pl. lassított felvétel, holdkóros, stb... :D
Most érettségizem, tehát nem olyan régen volt ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!