Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » DE-ÁOK első félév tantárgyaina...

DE-ÁOK első félév tantárgyainak órai anyagait, diáit merre találom?

Figyelt kérdés
Rábukkantam az intézetek honlapjaira, azonban a legtöbb jelszóval védett, s az eduID-mmel nem tudtam belépni. Tudom, sokan azt tanácsolják, inkább pihenjek, de a családom szerint érdemes előre belenézni, hogy ne teljesen újdonságként érjen, például a fizika, mivel azt jó ideje nem tanultam. Megköszönöm, ha valaki tud segíteni!

2015. aug. 18. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehol.
2015. aug. 19. 00:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon biztató! :)
2015. aug. 19. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Üdv kedves gólyácska! Az intézetek a legelső előadásokon fogják megmondani az idén aktuális belépési felhasználónevet és jelszót. A fizikát nem ajánlom átnézni, mert nagyon "más' jellegű lesz ez a fizika, mint a középiskolai. Én az első előadás után majdnem sírtam, hogy mi ez, mégis megcsináltam :D Sokan állítják, hogy a 6 év alatt az az egyik olyan tárgy, amiről sokaknak fogalmuk sincs, hogyan csinálták meg. De ne parázz rá, megcsinálható! És tényleg inkább pihenj, és évközben teljesíts jól, amit tudsz, válts ki (majd megérted első héten). Sok sikert! egy 4. éves fogász.
2015. aug. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!