Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Átlagban hány órát tanul...

Átlagban hány órát tanul naponta egy gimnazista?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Én 1-2.
2010. márc. 9. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Én felet tanultam. Max.
2010. márc. 9. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Barátnőm egy óra alatt megvan, átlapozza, megragad a fejében.

Másik osztálytársamról tudom, hogy általában három órán át bírja, aztán feladja.

Én meg mostanában, érettségi, nyelvvizsgák miatt (tételkidolgozás, fogalmazások, különfeladatok) olykor négy-négy és fél órán át ülök a papírhalomban.

2010. márc. 9. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Én max 1 órát tanulok, de legtöbb osztálytársam 2-3 órát is.

Nekem az egy órával is sikerül elérnem a 4.6-os, 4.7-es átlagot. (Igaz én figyelek órán.) Sokan meg a 2-3 óra tanulással 4-es átlag alatt vannak.

2010. márc. 9. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Jajj, ne adj más szavára. A legtöbben tanulásnak nevezik azt a folyamatot, amikor könyvek előtt ülve tévéznek/mobiloznak/msneznek. Az nem tanulás... Nem tudják már az emberek, hogy mi az igazi tanulás.
2010. márc. 9. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem tanulok naponta, de ha igen akkor 1-2 orat
2010. márc. 9. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Én gimiben nem nagyon tanultam:D Max dogákra, de arra is keveset, mert elég hamar megragadtak a dolgok:)

Érettségi előtt azért nézegettem a bioszt (emelt szintűztem). Sajna nem is nagyon tanultam meg tanulni, szóval most egyetemen elég nehezen veszem rá magam:( De itt már nem elég, h kétszer elolvasom:(

2010. márc. 9. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Én anno még gimis koromban 3(néha 4-5) órát tanultam. Kitűnő érettségi lett az eredménye, minden 90% fölött. Nekem megérte. Érettségi előtt nem lehet csodát tenni, és mindent a 0-ról egy hónap alatt megtanulni. ont.
2010. márc. 10. 08:10
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
most kezdtem a gimit és 3-4 órát tanulok napomba és hála égnek nagyon jók a jegyeim :D
2010. márc. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!