Szerintetek bírnám a mérnökinformatikát, vagy a gazdaságinformatikát?
Figyelt kérdés
Most leszek 11. osztályos, és lehetőleg a szakmámban akarok maradni. Elsősorban 2 intézmény között gondolkodok, az egyik a Szegedi Tudományegyetem, a másik pedig a Dunaújvárosi Főiskola. Erről a szakról lenne pár kérdésem, illetve a két intézményről, tapaszatalatokról. A 10. évfolyamot 5.-ös informatikával, 5.-ös hálózat ismeretekkel, 4.-es programozással, és 4.-es matematikával végeztem. Kérdéseim: Érdemes emelt matekba belevágnom a továbbtanulás végett, vagy egy jó középszintű érettségivel is felvesznek? ha tényleg lelkiismeretesen tanulok, készülök órákra, bírni fogom? Ti melyik intézményt választanátok? És megéri informatikát tanulni, mennyire lehet vele elhelyezkedni? (illetve még valaki elmondaná mi az a kredit? :D nem nagyon értem ezt :/) A válaszokat előre is kösznöm!!!2015. aug. 18. 12:36
1/1 anonim válasza:
teljesen mindegy
itt az a lényeg, hogy te szeretnél-e odajárni és hogy mi szeretnél lenne
ha nagyon elhivatott vagy akkor bármire képes lehetsz csak nagyon sokat kell majd tanulnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!