Most megyek gimibe, és nem tudom miben illik évnyitóra menni? Azt hallottam hogy illik szoknyában mennie a lányoknak. Nálatok ez hogy van, hogy illik-e szoknya vagy lehet nadrágban ia menni.
Mi minden évben simán szakadt farmer+pólóban mentünk :D
Ha tutira akarsz menni, akkor sötét szoknya, fehér felső és a blézer hozzá jól hangzik.
Nálunk senki semmit nem kap azért (max szóbeli ejnye-bejnyét), ha nem csinibe megy. De mégis mindenki (ha nem is szigorúan fekete-fehérben, DE elegánsan jelenik meg. Sokan ruha/szoknya+magassarkú, de vannak lányok, akik nadrágba jönnek (én az utóbbi csoportba tartozom :D )
De mivel elég fontos az első benyomás, meg stb. azért mégiscsak javaslom, hogy ünneplőbe menj. Amit leírtál, az jól hangzik :)
Nalunk az unnepsegeken a lányoknak kotelezo a fekete szoknya,nadrágot csak akkor vehetünk fel,ha téli ünnepség van,es nagyon hideg van. Plusz egyenblúzunk van,nálunk elég szigorúan veszik. Szerintem amit leírtál tök jó ötlet,úgy még a leszidást sem kockáztatod meg. ;)
Bocsánat,hogy a fele ékezettel van,a fele nem,de a telefonom igy irja,hol kijavít,hol nem,én meg lusta vagyok kijavítani,ha nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!