Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosin hányadévtől kell...

Orvosin hányadévtől kell fonendoszkóp, reflexkalapács stb?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 00:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hát, így már nem nagyon emlékszem, de szerintem csak simán a kurzusfelvételre kellett rámenni, kiválasztani a szemesztert, és ott voltak felsorakoztatva. A tesi meg a nyelvi kurzusok voltak trükkösek, azt a kurzuskeresőben kellett valahol.

De gondolom első héten még úgy is fel lehet venni a kurzusokat, addig meg valaki csak elmondja:D

Persze ha ad egy etr weblapot, felhasználót meg jelszót akkor szívesen megnézem, de megértem, ha nem nagyon bízná idegenekre, én se biztos, hogy megtenném:D

Egyébként élvezed, hogy Malackának hívsz?:D

2015. aug. 22. 13:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Köszi Malacka! És igen, élvezem. :-D
2015. aug. 23. 20:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Sejtettem:)
2015. aug. 23. 20:03
 24/27 anonim válasza:
Tudom hogy már nem aktuális és nem is ide tartozik, de talán segítetek. A napokban kaptam meg első Littmann classic II. S.E. fonendoszkópomat, vizsgálatok után áttöröltem a hallgatófejet, valamint a csövet és a fülolivákat egy szemüveg tisztító kendővel mely 5% alkoholt tartalmazott. Most a csőnek ragadós az érzete. (Úgy tudom tartalmaz PVC-t) Ez mitől lehet? Nem kellett volna áttörölnöm?
2015. nov. 21. 17:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Attól ragacsos, hogy volt rajta valami ragadós, amit nem töröltél le róla normálisan, hanem csak szétkented rajta. Nekem is ilyen fonendoszkópom van, szegény mindennel volt már tisztítva, amiben alkohol van.
2015. nov. 21. 19:17
 26/27 anonim válasza:
a fonendoszkóp Y csöve ragad csak, áttöröltem nedves (vizes) kendővel is, de még most is ragados a tapintása. Higyan tisztítsam meg? Gondoltam arra is, hogy talán szilikonból van a cső és az tapad ha le van tisztítva.
2015. nov. 21. 19:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szemüvegtisztítóval próbálkozz, hanem kórházi fertőtlenítővel.
2015. nov. 21. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!