Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemény a Lóczy Lajos gimnázi...

Vélemény a Lóczy Lajos gimnáziumról (Balatonfüred)?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 13:21
 1/4 anonim válasza:
Oda járok,imádom:)
2015. aug. 12. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Már lehet, hogy késő de én is oda járok a kéttannyelvű osztályba. Jól tanítanak (pár tanárt leszámítva, de gázosak mindenhol vannak), elég erős, sokat tanulunk.. Nekem a kézivel van bajom, mert nagyon sok kézis van, és mindenki jól tudja hogy nagy részük nem az eszük miatt kerül be. Mikor írtam a felvételit, bejött egy srác, levágta magát a székre, és mikor kérdezte a tanár, hogy van-e vonalzója, csak hanyagul közölte hogy nincs, nem nagyon érdekli az egész. Persze bejutott... Minden erről szól, nem kell tesizniük 5 órában, mikor lehet, hogy másnak is van dolga délután, annak mégis be kell járnia.

Másrészt abban az osztályban, ahova én járok, nem értem, hogy miért kell tantárgyakat angolul tanulnom. Persze, tök jó a szókincsem miatt, de a bioszt például magyarul is utálom, mi lesz velem, ha angolul kell tanulnom?

Nem lehúzni szeretném a sulit, de sok mindennel nem értek egyet. Viszont, ha nem foglalkozol ezekkel, és tanulsz, akkor jó suli. :)

2016. ápr. 27. 15:33
 3/4 anonim válasza:
Én is a Lóczyba járok,tesóm egy másik nyelvi gimibe,úgyhogy van összehasonlítási alapom.Nekem a kézisekkel semmi bajom,jó fejek meg jó pasik :)). Viszont nagyon kemény,sokat követelnek a tanárok,nem olyan laza,mint tesóm sulija. Elég sok a szigorú tanár,de mondjuk normálisak és jó a hangulat a suliban. Nekem már megvolt első év végén a középfokúm,pedig nulláról kezdtem. Azért is jöttem ide,mert innen tuti felvesznek egyetemre.
2016. dec. 3. 14:33
 4/4 anonim válasza:
Lóczys vagyok, szeretem a sulit. A közösség nagyon jó,a tanárok nagy része jó fej. Első év után meg volt a középfokú angol nyelvvizsgám úgy,hogy nem tanultam magam halálra. Jó a hangulat,bár az épület nagyon gáz,de mindjárt elkezdik átépíteni. Akit ismerek és itt érettségizett,mindenkit felvettek egyetemre. Van pár érdekes tanár,de hol nincs?
2017. okt. 15. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!