Vélemény a Lóczy Lajos gimnáziumról (Balatonfüred)?
Már lehet, hogy késő de én is oda járok a kéttannyelvű osztályba. Jól tanítanak (pár tanárt leszámítva, de gázosak mindenhol vannak), elég erős, sokat tanulunk.. Nekem a kézivel van bajom, mert nagyon sok kézis van, és mindenki jól tudja hogy nagy részük nem az eszük miatt kerül be. Mikor írtam a felvételit, bejött egy srác, levágta magát a székre, és mikor kérdezte a tanár, hogy van-e vonalzója, csak hanyagul közölte hogy nincs, nem nagyon érdekli az egész. Persze bejutott... Minden erről szól, nem kell tesizniük 5 órában, mikor lehet, hogy másnak is van dolga délután, annak mégis be kell járnia.
Másrészt abban az osztályban, ahova én járok, nem értem, hogy miért kell tantárgyakat angolul tanulnom. Persze, tök jó a szókincsem miatt, de a bioszt például magyarul is utálom, mi lesz velem, ha angolul kell tanulnom?
Nem lehúzni szeretném a sulit, de sok mindennel nem értek egyet. Viszont, ha nem foglalkozol ezekkel, és tanulsz, akkor jó suli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!