Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Illyés Gyula gimnázium?

ReniVagyok:3 kérdése:

Illyés Gyula gimnázium?

Figyelt kérdés
Most Leszek 8.os es már félek a felvetelitol. 7db 4esem van eddig, felvehetnek még az illyesbe? Hány pont kell?

2015. aug. 8. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy sokkal jobb félévi bizonyítvànnyal és egy 70-75 pont körüli felvételivel szerintem már bekerülhetsz, de tényleg igyekezz a jegyeiden javítani, mert nagy a túljelentkezés oda.

A felvételitől nem kell félni, töltsd le a régebbi feladatsorokat és minden nap oldj meg egyet a felvételiig (bár annyi feladatsor nincs szerintem), aztán nézd meg a javítókulcsot és ami nem sikerült, azt nézd át újra és próbáld megérteni, hogy mit rontottál el. Így tanulsz a legtöbbet.

Mehetsz felvételi előkészítőre, az Illyésben is van ès aokat segít.

2015. aug. 9. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a budaörsi Illyésre gondolsz, akkor szerintem nem sok esélyed van. Nagyon magasak a pontszámok. Bőven a 80 feletti felvételizőket veszik fel, közülük is azokat, akik maximum közeli pontot hoznak. A 7 négyes elég sok, bár számít az is, miből van négyesed? ének, rajz stb. nem számít pl. Persze beírhatod az Illyés az első helyre, hátha felvesznek, de keress más olyan iskolát, ahová nagyobb az esélyed, azt írd a 2. helyre.
2015. aug. 9. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom most hogy mennek a dolgok a budaörsi illyésben,de amikor én jártam oda(kb 7 éve),akkor a fél általános iskolás osztályom is beketült protekcióval..papíron persze már akkor is nagyon magas pontszám kellett hogy oda bejuss,de én ismertem valakit akinek ez 30 ponttal sikerült...nekem is olyan 50 valamennyi pontom lett a felvételin,és mégis felvettek..de persze ez már régen volt,most már gondolom más a rendszer :)
2015. aug. 9. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
3-nak: A lányom odajár, most lesz végzős. Náluk a 38 fős osztályban 2-3 protekciós van. Ezt a gyerekek pontosan tudják, mondta is korábban a lányom, hogy ők nagyon nehezen bírják a tempót, gyengén tanulnak. Lányomnak annak idején 193,5 pontja volt, egy barátnőjét 183-mal már nem vették fel (200 a maximum.)
2015. aug. 9. 14:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :D
2015. aug. 17. 23:22
 6/6 Bogi11 ***** válasza:
Az Illyés előkészítőjéről tudna valaki tapasztalatot írni? Köszönöm előre is.
2016. febr. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!