Egyetemen elsőéveseknek hogy van a tárgyfelvétel?
Nincs nektek gólyacsoportotok? Kérdezd meg ott, mert biztos segítenek a felsőbb évesek.
Egyébként nyilván csak beiratkozás után veheted fel őket, mivel még nem vagy hallgató.
fel lehet venni beiratkozás előtt, csak a neptunban kell regisztrálni aktív félévre.
De a jövőre még messze van...
Melyik karon vagy? Én TTK-s vagyok, tavaly teljesen egyedül csináltam, csak 100szor megnéztem mit veszek fel. :D Mentoraink elmagyarázták, hogyan kell, így megcsinálhattuk, és kellett is, mert nem intézték központilag. Nézni kellett hozzá a szakos mintatantervet, a TO tanrendjét, ahol az időpontok voltak, és ezeket egyeztetni kellett a Neptunban szereplő dolgokkal.
Más karon nem tudom, így megy-e, de mintha azt olvastam volna itt valamikor, hogy pl. BTK-n központilag veszik fel, ezért nem mindegy, hol kérdezed pontosan. (ha rosszul tudom bocsi, erről nincs infóm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!