Idén vettek fel egyetemre. Az órákat ugye csak a beíratkozás után kell felvenni ugye? Lehet buta kérdés de most leszek gólya és nem igen tudom hogy mennek ezek a dolgok.
Miért lenne buta? Sokan döngetik itt a mellüket, de pont ilyen bizonytalanok és tanácstalanok voltak, nyugi.
Függ attól, melyik iskola. Van, ahol elsőéveseknek a To megoldja. Van, ahol ráér beiratkozás után, mert még tart a tárgyfelvételi időszak, van, ahol akkor már csak versenyjelentkezés van.
A suli honlapján biztosan fent vannak az időpontok, mikor van tfelvétel. Ha beiratkozás előtt is engedi a rendszer, vedd csak fel. Nekem a neptun engedte tavaly, ês milyen jó, hogy nem vártam meg a beiratkozást, mert egy szemináriumból egy normális időpont volt, felvettem azt, míg a többiek a gólyatáborban voltak :)
Ha van kérdésed, privi, ha lehet :)
Hát, kedves Második, a levélről tudnék mesélni. Nekünk pl nem küldtek, csak két e-mailt, egyet a HÖK a gólyatáborról, egyet meg a to, linkekkel... ebben még arról is szó van, mi lesz, ha lesz diplománk, hogy segítik az elhelyezkedést; hol tudok kajakozni, ha akarok; mennyibe kerül a fénymásolás a könyvtárban...
Ehelyett küldhettek volna egy normális honlaptérképet :) Mert hiába vagyok önálló, ha ott a tavalyi év beosztása van fent... többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!