Még mindig nem kaptam se e-mailt se levelet a sulimtól. Kezdjek aggódni?
Hát az már tényleg cinkes, ha ma sem érkezik meg..
Mindenesetre azonnal szerezd be a szüleid utolsó 3 havi nettó jövedelemigazolását, lakcímkártyájuk szkennelt verzióját, természetesen a te lakcímkártyád is kell, ha van testvéred, akkor az övé is, illetve ha még tanuló, akkor a diákigazolványa is kell, ha már felnőtt, dolgozik és veletek él, akkor kell az ő utolsó 3 havi nettó jövedelemigazolása is. Tovább kelleni fog a személyi igazolványod, TAJ kártyád, (OKJ papírod, ha van) és az érettségi bizonyítványod (+nyelvvizsgák) szkennelt verziója.
Egyébként szerintem ma vagy holnap kapsz levelet. De ne várd meg, míg megérkezik, szerezd be a szükséges dokumentumokat mihamarabb, hogy majd ha megérkezik a levél, egyből tudd intézni a kolijelentkezést.
(Nálunk az SZTE-n augusztus 7. a határidő, nem tudom, hogy máshol hogy van, de gondolom hasonló időben jár le a határidő.)
köszönöm szépen annak, aki segített!!!:)
és nyilván nem fog hamarabb megérkezni attól, hogy megkérdezem, de inkább idegesítsek fel egy kommentelőt, mint hogy lemaradjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!