Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a székesfehérvári...

Milyen a székesfehérvári tóparti gimi?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne: a tanárok/diákok, oktatás színvonala, programok/rendezvények, illetve az iskola állapota belülről, mert sajnos nem találtam képet.

2015. aug. 4. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én most végzek ott szóval mesélhetek :) A suli állapota belülről egész jó, esetleg a tantermek hagynak némi kivetni valót maguk után, de a folyosók, az aula nagyon hangulatos. Általában mindig van valami művészeti kiállítás (diákok, tanárok munkáiból), ami még nagyot dob az egész hangulatán. A tanárok... ha szerencsés vagy, akkor nagyon jókat fogsz ki, akik nem csak követelnek, de normálisan le is adják az anyagot. Természetesen vannak, akik elégé gyengén tanítanak, szívatják az embert, esetleg érezhetően többet tudsz a tantárgyról, mint a tanár.

A diákokról annyit, hogy sok a lány. Ritka az az osztály, hogy a felül lány csak, de általában több. Egyébként mindenki megtalálja a maga kis társaságát általában, vannak elég színes egyéniségek is (művészek között gyakoribb :D ), persze itt is vannak beképzelt, flegma emberek, de hol nincs.

Aztán ez a Tóparti, szóval igazából ez mutatja a színvonalat is. Elég nagy híre van, "elit" gimnázium meg minden... hát egy fenét. Én az év nagyrészében nem hordom haza a cuccaimat, mert kb felesleges, aztán kb 2 havonta van olyan 2 hét, amikor bejön egy csomó doga és akkor kell tanulni, de szinte csak akkor kell. Főleg ha bírnak a tanárok és nem hívnak ki felelni :D

Ha bármi egyéb kérdésed van nyugodtan írjál nekem üzenetet, nagyon szívesen segítek :)

2015. aug. 7. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!