Milyen okj képzésre menjek, ha igazából semmi nem érdekel olyan nagyon?
eü-s suliba járok, de nem szeretnék ezen a vonalon tovább tanulni, mert egyáltalán nem vonz.
néztem vendéglátó körben, pincér vagy turisztikai ügyintéző, de mondták, hogy itthon nem éri meg ezt tanulni.
informatikai rendszergazdát néztem, és igazából sosem tanultam infót és nem is értek hozzá
grafikust néztem, az sem éri meg
fotózni szeretek, az állatokat szeretem, nem szerete, ha sokan vannak körülöttem, matekból hülye vagyok, az angollal társalgási szinten vagyok, megértem nagyjából amit mondanak nekem és amit hallok is.
akkor bizony nagy bajban vagy, figyeld majd lesznek olyanok, akik az utcára is kiküldenének sepregetni a közmunkások közé, mert ezt leírtad
nos, ha ajánlhatok itthon versenyképes szakmákat a következőket tudnám:
plc programozó, cnc programozó néz körül ezekben a témákban olvass utána, nézd meg az álláshirdetéseket most mit kérnek egy frissen végzett szakmástól (tapasztalat, nyelvtudás , jogsi stb.) ha van ahol úgy is felvesznek, hogy mondjuk nincs benne akkora gyakorlatod (több év) abba érdemes belevágni, ja a legtöbb szakmában már számít az ismeretségi kör, anélkül nehéz elhelyezkedni, de mondom van olyan szakma , ahol két kézzel kapnak a frissen végzettek után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!